Overslaan en naar de inhoud gaan

Disclaimer

Het Nationaal Energie Dashboard publiceert op deze website ter informatie teksten, data, afbeeldingen en andere materialen. Het Nationaal Energie Dashboard behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover (voorafgaande) mededeling te hoeven doen. In het bijzonder geeft Het Nationaal Energie Dashboard geen verklaring of garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of volledigheid van de inhoud op deze website. 

Aansprakelijkheid
Het Nationaal Energie Dashboard spant zich in om de inhoud op de website actueel en correct te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig, tijdelijk niet beschikbaar en/of onjuist is. Het Nationaal Energie Dashboard en de samenwerkende partijen zijn niet aansprakelijk voor enige schade (direct of indirect) voortvloeiend uit het gebruik van de website of de gegevens die beschikbaar zijn gesteld.

Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Het Nationaal Energie Dashboard nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

versie 1 maart 2024